Mental udvikling

Psykologiske faktorer

Talentudvikling handler først og fremmest om læring og udvikling – dernæst om præstationer.

  • Læringsfærdigheder.
  • Sociale færdigheder.
  • Life skills.
  • Præstationsfærdigheder.

SKAB BEVIDST FORANDRING

Line From er uddannet psykolog fra Aarhus universitet, og beskæftiger mig bl.a. med personlighed, mindset, samt optimering af præstation og trivsel.

Oplever du at gå rundt med en følelse af stress, ubehag eller angst? Har du brug for hjælp til at skabe struktur og overblik i din hverdag? Mangler du troen på dig selv, eller har du følelsen af ikke at slå til? Har du et ønske om at fremme din præstation i sporten eller i skolen? Eller har du brug for hjælp til at håndtere pres eller modgang?

Change your mindset, and achieve anything.

Så lad os sammen arbejde for at skabe de ændringer du ønsker. Udfordringerne kan være mange i dagens samfund, hvor stadig flere og flere unge mistrives og føler sig presset, og ikke oplever at slå til. Jeg vil gerne være med til at forebygge dette, eller støtte dem der allerede oplever udfordringer, ved at skabe et rum til at snakke om det der er svært, og ved at skabe bevidsthed om dine styrker og udfordringer. På den måde kan vi sammen indfri dit fulde potentiale, så du bliver den bedste udgave af dig selv, sammen med venner/familie, i skolen og til sporten.

Specialpris for alle medlemmer i Aarhus Women Football: 375,- pr. samtale (normalpris 750,-)

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du er i tvivl om dette tilbud er det rette for dig - eller hvis du sidder som forælder, og er i tvivl om dette kunne være noget for dit barn. Jeg kan kontaktes på tlf. 30 29 56 11 eller på mail linefrom@hotmail.com

http://from-improvement.dk

Det er muligt at købe disse forløb:

  • Mental - Teamudvikling (Holdbetaling)
  • Mental - Individueludvikling (Egenbetaling)